Welkom Cursussen Boeken Overig werk Teksten Curriculum Links Contact  
 
 
teksten

Teksten

Statues
Figuranten
Oneindigheid
Leuk
Eetbare mannen
Land, Water Lucht
Ontzamelen I
Ontzamelen II
Roofprintpress
De lichte wereld van Els ter Horst

 

 

Eetbare Mannen


Ik ben naar de kunstacademie gegaan omdat ik illustratrice wilde worden, maar ik ben het niet geworden omdat bij mij de tekening er vaak al is voor het verhaal.
 

Leuk
 

Ik ben afgestudeerd aan Akademie Minerva te Groningen aan de afdeling “theater, beweging en omgeving”. Na het verlaten van de academie heb ik decors gemaakt en monumentale opdrachten uitgevoerd (voor o.a. een basisschool, bejaardenhuis en kinderboerderij).
Nu teken ik vooral, schilder en maak boeken. Kunstenaarsboeken , d.w.z. een geheel van beeld, soms tekst , drukwerk en bindwerk. Het zijn unica of boeken in kleine oplage. Mijn werk wordt regelmatig tentoongesteld . En soms maak ik illustraties. Verder geef ik met veel plezier tekenles aan kinderen van 6 tot 16 jaar in mijn atelier. Ik heb een man waar nog een gedicht over geschreven kan worden (de musicus) en heb 2 dochters. Ik woon en werk in Amsterdam.
Ik houd van boeken, water (om in te zwemmen en op te varen) en van bruine boterhammen met kaas. Ik houd niet van computers (onzichtbare mechanismen die ik niet begrijp), mannen met baarden en paté.
 

Leuk